Novosti

Potres petrinjai 2021 01 05 00
BANOVINA NAKON POTRESA: Hrvatske ceste bilježe štetu od 75 milijuna kuna; Škorić: osigurati cestovnu protočnost i osnažiti infrastrukturu! 05.01.2021

Hrvatske ceste imaju utvrđene štete od najrazornijeg potresa u novijoj povijesti Hrvatske u Sisačko-moslavačkoj i Zagrebačkoj, ali i u Karlovačkoj županiji.

Pročitaj više
Zaton light 0
DUBROVNIK: Osvijetljen 1,7 kilometara dugi dio rekonstruirane dionice državne ceste kroz Zaton 28.12.2020

Grad Dubrovnik je od Hrvatskih cesta preuzeo održavanje novopostavljene javne rasvjete koja je puštena u rad na završenoj dionici državne ceste od Zatona Velikog do restorana „Babilon“ u Zatonu Malom.

Pročitaj više
Strrabag krnjak
OBILAZNICA OMIŠA: Završena je prva faza probijanja tunela Komorjak sjever 18.12.2020

Zbog zahtjevne terenske konfiguracije ova prometnica spada u građevinske pothvate kakvi do sada još nisu rađeni u Hrvatskoj

Pročitaj više
Debeli brijeg 0
TUNEL DEBELI BRIJEG: Najduži tunel na pristupnim cestama za Pelješki most probijen prije roka 16.12.2020

Čestitam svima i vjerujem da ćemo zadržati ovaj tempo jer pravo svjetlo na kraju tunela će biti tek kad ova, izrazito zahtjevna i bitna dionica bude gotova, kazao je predsjednik uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić.

Pročitaj više
Skoric see biz 2
JOSIP ŠKORIĆ: Kriza nije naštetila Hrvatskim cestama, ostajemo jedan od glavnih pokretača gospodarstva 10.12.2020

Josip Škorić, predsjednik uprave Hrvatskih cesta u velikom intervjuu za poslovni portal SEEbiz.eu govori kako su Hrvatske ceste ovu su godinu iskoristile za neke važne poteze poput temeljite digitalne transformacije kompanije. "Kao i većina poslovnih subjekata, i Hrvatske su ceste ove godine osjetile teškoće u poslovanju pa tako i u realizaciji svog najvažnijeg projekta - Pelješkog mosta. Posao se ipak obavlja prema planu", kaže Škorić. Razgovor je vodio glavni urednik portala SEEbiz.eu Siniša Malus.

Pročitaj više
Split rampa 0
SPLIT: Nova prometna infrastruktura smanjuje prometne gužve 09.12.2020

Kako će izgledati sjeverni ulaz u Split nakon radova koji se procjenjuju na 29 milijuna kuna bez PDV-a?

Pročitaj više