Novosti

Sisak zpp eu 7
Sisačko-moslavačkoj županiji više od 7 milijuna kuna EU sredstava za izradu prometnog Masterplana 26.01.2018

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Tomislav Petric, potpisali su danas Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za izradu Masterplana prometnog razvoja Sisačko - moslavačke županije.

Pročitaj više
Uske njive osijek
OSIJEK: Hrvatske će ceste povisiti bukobrane 24.01.2018

Betonski bukobrani na južnoj obilaznici uz naselje na Uskim njivama više nisu bezlično sivi, nego urešeni raznolikim grafitima, ali su, kako je to kazao gradski vijećni Neđeljko Knežević, preniski, pa buka ometa u stotinjak metara udaljenim zgradama stanare kojima druga lokalna cesta prolazi tik ispod prozora, ali im ta cesta valjda nije problematična.

Pročitaj više
Peljeski eu kom vl
EUROPSKA KOMISIJA: Nema nikakvih otvorenih pravnih pitanja za realizaciju Pelješkog mosta 17.01.2018

Komisija je 7. lipnja 2017. godine donijela odluku o dodjeli 357 milijuna eura iz sredstava kohezijske politike za gradnju Pelješkoga mosta kojim će se najjužniji dio zemlje i grad Dubrovnik povezati s ostatkom Hrvatske

Pročitaj više
Pelj mos nadzor
Hrvatske ceste: Tri ponude za nadzor izgradnje Pelješkog mosta 16.01.2018

Hrvatske ceste su izvijestile da su na natječaj za posao nadzora nad izgradnjom mosta kopno-Pelješac s pristupnim cestama pristigle tri ponude - tvrtke Lipov Gaj, zajednice ponuditelja na čelu s Institutom IGH te zajednice ponuditelja njemačkog Krebs+Kiefera.

Pročitaj više
Lepoglava varazdin hc
HRVATSKE CESTE: Za prometnice na lepoglavskom području 29 milijuna kuna 13.01.2018

Alen Leverić, član Uprave Hrvatskih cesta, Stjepan Marković, voditelj Poslovne jedinice varaždinske ispostave Hrvatskih cesta i Marijan Škvarić, gradonačelnik Grada Lepoglave, danas su obišli raskrižja na državnoj cesti D35 na kojima se završava projekt izgradnje javne rasvjete.

Pročitaj više
Pelje%c5%a1ki+most tender crbc
Hrvatske ceste odabrale izvođača za gradnju Pelješkog mosta 12.01.2018

Kineski konzorcij China Road and Bridge Corporation izvodit će prvu fazu izgradnje mosta Pelješac s pristupnim cestama, objavile su Hrvatske ceste.

Pročitaj više