Novosti

Peljeski srpanj 2018
U ponedjeljak 30. srpnja 2018. počinje gradnja mosta Pelješac 26.07.2018

U Stonu će predstavnici Hrvatskih cesta ljudima iz China Road and Bridge Corporationa (CRBC) predati svu potrebnu dokumentaciju, otvorit će se dnevnik radova i potpisati zapisnik o uvođenju kineskog konzorcija u posao.

Pročitaj više
Zup ceste ulag
Ulaganjem u županijske i lokalne ceste povećava se kvaliteta života 26.07.2018

Županijske i lokalne ceste čine čak 68 posto svih javnih cesta u Republici Hrvatskoj. Sredstva koja su na raspolaganju za te prometnice dostatna su za postizanje svega 50 posto željenog standarda redovnog održavanja

Pročitaj više
Sinj skoric
Rekonstrukcija cesta na području Grada Sinja. 26.07.2018

U Upravi Hrvatskih cesta u Zagrebu održan sastanak gradonačelnice Grada Sinja Kristine Križanac i predsjednika Uprave Hrvatskih cesta Josipa Škorića na temu unaprijeđenja cestovne mreže na području Grada Sinja i šireg područja.

Pročitaj više
St mravince
SPLIT: Početak realizacije obilaznice od Solina do Omiša u drugoj polovini 2019.? 26.07.2018

Kao dva ključna projekta istaknuti su brza cesta Solin - Omiš i novi ulaz u Split preko tunela Kozjak

Pročitaj više
Pm genzinci 03
Do rujna završetak rekonstrukcije ceste između Podravske Moslavine i Gezinaca 25.07.2018

Ceste između Podravske Moslavine i Gezinaca spada među kritične prometne dionice na području Osječko-baranjske županije, pa je nedavno započeta njena rekonstrukcija izuzetno važna za povećanje sigurnosti prometa.

Pročitaj više
Ciovo 10117776
Prvi vikend nakon otvaranja Čiovskog mosta: provjerili smo kako funkcionira promet na jednoj od najkritičnijih prometnih točaka u državi 24.07.2018

Prvi vikend nakon otvaranja novog čiovskog mosta bio je idealna prilika za provjeru stanja na pristupnim cestama prema Trogiru i Čiovu, ali i oko sada već starog mosta, koje su prijašnjih sezona bile kobne za domaće i inozemne vozače, a pogotovo za njihove živce.

Pročitaj više